Varför söka?


studentmedlemskap

De stora formaten.

På Textiltryck Malmö kan man arbeta med textiltryck i riktigt stora format och med en utrustning som är svår att tillhandahålla i egen ateljé. Våra långa tryckbord ger möjlighet till både unika tryck för offentlig miljö och metervara.

 

Utveckling.

En möjlighet att använda sina kunskaper i textiltryck och att fortsätta utvecklas inom konst och formgivning. Att vara ”studentmedlem” betyder att du är i en konstnärlig eller yrkesmässig utveckling. Ett studentmedlemskap kan vara en bra väg för dig som ska söka högskola eller för dig som vill hitta nya vägar inom ditt konstnärliga yrke.

 

Rådgivning.

Flertalet här är välutbildade konstnärer och formgivare som har mångårig erfarenhet av textiltryck i alla former. Det finns möjlighet att mot ersättning under studentåret anlita vår sakkunskap.

 

Miljön.

I stort sett alla som arbetar här ger uttryck för att den trivsamma och inspirerande miljön. Utbytet och kontakten med andra konstnärer i verkstan är också något som uppskattas. Att arbeta i en miljö som textilverkstan ger inspiration till konstnärliga arbeten i stora dimensioner.

 

tillbaks till studentmedlemskap