Varför söka?


projektanslutning

De stora formaten.

På Textiltryck Malmö kan man arbeta med textiltryck i riktigt stora format och med en utrustning som är svår att tillhandahålla i egen ateljé. Våra långa tryckbord ger möjlighet till både unika tryck för offentlig miljö och metervara.

 

Koncentration och arbetsro.

Arbete med formgivning och konst kräver koncentration och arbetsro. På Textiltryck Malmö får omvärlden inte lov att tränga sig på mer än högst nödvändigt. En projektperiod på Textiltryck Malmö kan vara ett kreativt avbrott och alternativ till den vanliga arbetsplatsen.

 

Rådgivning.

Flertalet här är välutbildade konstnärer och formgivare som har mångårig erfarenhet av textiltryck i alla former. När du ansöker med ett projekt kan du få viss rådgivning och hjälp med hur dina idéer för tryck kan förverkligas. Det finns också möjlighet att mot ersättning under projektperioden anlita vår sakkunskap.

 

Miljön.

I stort sett alla som arbetar här ger uttryck för att den trivsamma och inspirerande miljön. Utbytet och kontakten med andra konstnärer i verkstan är också något som uppskattas. Att arbeta på i en miljö som textilverkstan ger inspiration till konstnärliga arbeten i stora dimensioner.

 

tillbaks till  projektanslutning