Vem kan söka?


ordinarie medlemskap

Alla som har ett professionellt arbete inom konst, konsthantverk, formgivning, inredning, arkitektur, mode, scenkonst eller konservering kan söka medlemskap i föreningen Textiltryck Malmö. Studenter med kandidatexamen från konst- och designhögskolor ges också möjlighet att söka ordinarie medlemskap.

 

För att söka måste man ha dokumenterad kunskap i textiltryck och arbetsprover som visar att man har kunskap i textiltryck och att man har en konstnärlig kvalité.

 

Ansökan ska ha sin utgångspunkt i ett konstnärligt arbete. Motiveringen ska vara relaterat till textiltryck eller färgning och ha en specifik beskrivning på behovet av den utrustning och de möjligheter som finns på Textiltryck Malmö.

 

Vem tar ställning till ansökan?

Det är en arbetsgrupp utsedd av styrelsen på Textiltryck Malmö som tar ställning till ansökan. Bedömningen görs utifrån de fastställda kriterierna. Arbetsgruppen behandlar ansökningarna löpande under året. Beslut om ett beviljat medlemskap tas av styrelsen. Svar ges senast fyra veckor efter inlämnandet av ansökan.

 

tillbaks till ordinarie medlemskap