FÖRELÄSNING PÅ TEXTILTRYCK MALMÖ DEN 24 AUGUSTI

Vi är glada att kunna presentera årets tredje föreläsning på Textiltryck Malmö. Vi har bjudit in Ann Magnusson, Art Consultant och Artistic Director som driver AM Public  till verkstaden d. 24 augusti kl. 18-20. AM Public är ett av Sveriges mest erfarna konsultföretag inom området konst i samhällsmiljö och arbetar med konstprojekt och beställningar av konst i samarbete med privata och offentliga kunder. Vi tänker att det är perfekt att kicka igång terminen med matig information gällande ansökningar, upphandlingar och utställningar!

Föreläsningen är öppen för alla men platserna är begränsade och vi behöver er anmälan till föreläsningen senast d. 20 augusti.  Ni anmäler er genom att maila till info@textiltryckmalmo.se. Föreläsningen hålls på vår verkstad på Korsgatan 6 i Malmö.

Evenemanget är en del av vår föreläsningsserie Expand your field där vi bjuder in föreläsare med olika bakgrund som på olika sätt kan öppna upp föreställningen om hur man kan arbeta med textil i ett förlängt perspektiv.  Projektet finansieras med stöd från Kulturrådet vilket vi är väldigt tacksamma för.