FÖRELÄSNING MED SYNNÖVE MORK

Vi är glada att kunna presentera årets första föreläsning på verkstaden! Vi har bjudit in Synnöve Mork, formgivare och inredningsarkitekt, som föreläsare. Måndagen d. 14 mars kl. 18-20 kommer Synnöve och berättar om sitt arbete som formgivare i ett modererat samtal med Elisabeth Björkbom.

Föreläsningen är en del av vårt projekt Textile Matters som presenteras under Southern Sweden Design Days d. 19-22 maj. I projektet utmanar vi textilfacket och oss själva genom att omfamna andra material och tekniker ur ett textilt perspektiv.

Synnöve är inbjuden för att inspirera er medlemmar då hon arbetar gränsöverskridande med mönster i många olika material och kontexter, både i uppdrag och i egna projekt. Hon har en gedigen erfarenhet och har formgett flera olika typer av produkter för bland annat Ikea.

Föreläsningen är främst öppen för er medlemmar men i mån av plats öppnar vi upp allmänheten. Platserna är begränsade och vi behöver er anmälan till föreläsningen senast d. 7 mars. Maila in er anmälan till kontoret. Vi bjuder på en enkel fika under kvällen.

Textile Matters finansieras med stöd från Region Skåne, Malmö stad och Kulturrådet vilket vi är väldigt glada för

Vi kommer att fortsätta med föreläsningar hela året, något att se fram emot! Vi återkommer med datum när vi vet mer.