Eva Ahnoff

Eva Ahnoff "Trånande lång"

INSPIRATION

Jag vet tre ställen där luften är klar och fin.

Längst bort ligger Island med sitt fantastiska unga landskap, där man nästan kan uppleva jordens skapelse. Rakt mot norr, ut mot Atlanten ligger Bleik, i den nordliga ändan av öarna omkring Lofoten. Och i Sverige är mit favoritställe Stora Allvaret, på Ölands sydöstra sida. Varje kväll fantastiska solnedgångar över Allvaret mot väst, aldrig samma.

Från alla dessa tre ställen har jag samlat mycket inspiration, som jag bär med mig, när jag arbetar med textil.

När jag står där vid textiltryckbordet och jobbar och känner efter, vad jag nu skall göra för att fånga min vision – då har jag glömt alt annat omkring mig och känner mig ett med också andra skapande krafter i världen, känner att jag riktigt lever och en stillsam lycka.

 230 x 70 cm

Vill du hyra eller köpa det här konstverket?

Priset för att hyra ett verk är 15% av totalpriset för privatpersoner och 30% av totalpriset för företag och offentliga aktörer.

Kontakta konstnären via mobil: SE 0704-66 55 81. DK +45 4063 1022 eller mail: eva@ahnoff.se

Det är upp till konstnären och intressenten att se till att rätt försäkringar finns tecknade.