Emilia Ljungberg

Emilia Ljungberg ' Barndomsminnen''

Sommarminne

 

Min första tanke när jag hörde talas om Textil Manifes var att jag ville skapa ett glädjefyllt motiv då textiltryck för mig är detsamma som glädje och lust.

Jag tänkte på de vanligaste skärmsläckar-motiv som många väljer för att påminnas eller längta efter det som får dem att må bra. I de flesta fall är detta semesterbilder (oftast stränder) eller bilder på älskade familjemedlemmar.

Mitt sommarminne är just en strand fylld med familjemedlemmar. Jag valde att göra ett fristående motiv i motsats till en mönsterrapport för att skapa ett fristående verk. Dock kunde jag inte låta bli att lägga in en liten politisk kommentar i form av det homosexuella paret i övre hörnet.

Man hoppas ju på att kunna bidra till en bättre, mer tolerant, värld genom sin konst.

Screentryck med pigmentfärg på bomullsväv.

230 x 70 cm

Vill du hyra eller köpa det här konstverket?

Priset för att hyra ett verk är 15% av totalpriset för privatpersoner och 30% av totalpriset för företag och offentliga aktörer.

Kontakta konstnären via mobil: 0723-398597  eller mail: eljungberg@mac.com

Det är upp till konstnären och intressenten att se till att rätt försäkringar finns tecknade.